Graphicmasters persondatapolitik kan kort beskrives således:

 

 

1. Formål

Formålet med Graphicmasters persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger. Vi er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle modtagende personlige oplysninger. Det er Graphicmasters målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de håndteres og opbevares.

 

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder vedkommendes for- og efternavn, e-mailadresse direkte telefonnummer/mobilnummer eller andre kontaktoplysninger, som vedrører vedkommendes jobfunktion på sin arbejdsplads.

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler Graphicmaster?

Graphicmaster har brug for visse personoplysninger for at kunne levere målrettet information. Graphicmaster indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig som kunde.

 

3. Hvem videregiver Graphicmaster personoplysninger til?

Oplysninger givet til Graphicmaster videregives ellers sælges på ingen måde til tredjemand, men bruges kun for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser. Graphicmaster videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

 

4. Hvordan indsamler Graphicmaster personoplysninger?

Personoplysninger indsamles via de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din kundeoprettelse, eller du indtaster i forbindelse med ordrebestilling og tjenesteydelser på hjemmesiden eller via mail.

 

5. Sikkerhed

Graphicmaster har implementeret tekniske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de uretmæssigt kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

 

6. Cookies og Links

Hjemmesiden bruger cookies til at analysere trafikken på hjemmesiden. Den har udelukkende til formål, at vi kan forbedre funktioner og gøre informationer lettere tilgængelig for de besøgende og derved forbedre brugeroplevelsen.

 

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Af samme grund  opfordrer vi dig altid til at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger måske adskiller sig fra Graphicmaster's.

 

7. Markedsføring

Du kan til hver en tid meddele os, at du ikke ønsker at modtage yderligere markedsføringsmateriale fra Graphicmaster ved at sende en e-mail til contact@graphicmaster.dk eller kontakte Graphicmaster på telefon: 70222277. Du vil så miste muligheden for at modtage information, der kunne have din interesse i dit job.

 

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Graphicmaster har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse rettes til Graphicmaster på e-mail: contact@graphicmaster.dk eller telefon: 70222277.

 

9. Kontakt Graphicmaster

Har du spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til Graphicmaster i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til:

 

Graphicmaster

v. Leif Reinholdt Mogensen

Sejer Pedersens Vej 9

7800 Skive

Telefon: 70222277

E-mail: contact@graphicmaster.dk

 

10. Ændring af Persondatapolitikken

Graphicmaster forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.

 

 

 

 

Vi bruger Cokies

HVAD ER COOKIES:

Cookies er en lille datafil, som websider gemmer på din computer, tablet eller andet anvendt elektronisk udstyr. Det sker for at kunne genkende din  computer, næste gang du besøger  websiden.

 

Cookies er en  nødvendighed for at du får den optimale brugeroplevelse. BEMÆRK: Ved at forblive på vores webside accepterer du automatisk brugen af vores cookies.

 

COOKIES BRUGES TIL:

Cookies anvendes  til trafikmåling og statistik. Det betyder, at  datafilerne indsamles med det formål  at registrere antallet af besøgende og efterspurgt indhold.

 

Ingen oplysninger af personlig karakter gemmes, da vi alene indsamler information for at give bedre brugeroplevelser på websiden.

 

Den indsamlede data videregives ikke til 3. part. Skulle du alligevel ønske at slette dine cookies, kan du gøre dette under indstillingerne i din browser.  Gør du det, skal du være opmærksom på, at nogle funktioner og elementer på websiden  ikke længere vil fungere.